Celebració de pregària per a la unitat dels Cristians

Enguany la celebració de pregaria per a la unitat dels cristians tindrà lloc al nostre temple del carrer Colom el dimecres 18 de gener a les 19:30h.

La proclamació de la Paraula estarà a càrrec de Msn Joaquim Meseguer, rector de la parròquia de Sant Pere de Rubí de l’Església Catòlica i Romana, i la litúrgia serà oficiada pel Pastor Rv. Jonathan Navarro de l’Església Evangèlica de Catalunya (Metodista i Presbiteriana IEE-EEC).

És aquest un any molt especial per parlar de reconciliació, doncs és l’any que celebrem el 500 aniversari de la Reforma Protestant, el 500 aniversari d’aquella data simbòlica en la que situem el dia en el que Martin Luter va penjar les seves 95 tesis a les portes de Wittenberg, de forma que, el que podria haver sigut la celebració d’un cisma, de la segona divisió més gran de l’Església Universal, està resultant ser una oportunitat per a la reconciliació, per a la trobada dels germans i germanes en Jesucrist.

Soli Deo Gloria.

 

15975064_10154867907094144_121552976948174932_o

 

Print Friendly, PDF & Email

Que n'és de bo compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.