Celebració de Pregària Ecumènica per a la Unitat dels Cristians

Dissabte 21 de gener a les 19h del vespre estem convidats tots i totes a la Celebració de Pregària Ecumènica per a la Unitat dels Cristians que organitza el nostre Presbiteri (EEC) al temple de l’Església Protestant de Barcelona Centre (Carrer Tallers 26 de Barcelona).

La participació en aquesta celebració serà molt important i diversa, i podrem gaudir entre d’altres de la música del Quartet de la nostra comunitat de Rubí.

La celebració serà presidida per la Rvda. Pr. Marta López Ballalta, Pastora de l’Església Protestant de Barcelona-Centre i Presidenta de l’Església Evangèlica de Catalunya (EEC-IEE) i comptarà amb la participació de D. Jaume Botey, president de Cristianisme del s.XXI; Rev. Pastor Holger Lübs, Rector de l’Església Evangèlica Alemanya; Rev. Pastor Guillermo Wilkes, de l’Església de Crist, de l’Església Espanyola Reformada Episcopal, Comunió Anglicana; Sr. D. Enric Vendrell, Director del Departament d’Afers Religiosos de la Generalitat; Rev. Mons. Jaume González-Agàpito, Delegat Diocesà d’Ecumenisme i de Relacions Interreligioses; Sr. D. Joel Cortés, President de l’Església Evangèlica Espanyola; Mn. Xavier Artigas, Delegat d’Ecumenisme de la Diòcesi de Sant Feliu; Rev. Pr. Josep Monells, ex-director europeu del moviment AGAPE; Rev. Pr. Ignacio Simal, Pastor de l’Església Bethel-Sant Pau (EEC-IEE) i coordinador del Consell Pastoral de l’Església Evangèlica de Catalunya.

Músics: Robert Bailey, Laia Berlanga, Oriol Berlanga, Elies Cortès i Jordi Vera;

Quartet de la 1era Església Protestant a Rubí (EEC-IEE): David Casals, Esther Cortès, Jonatan López i Marta Omaña. Lectors: Samuel Fabra, Alícia Pallàs i Judit Pallàs.

Print Friendly, PDF & Email

Que n'és de bo compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.