Vespres d’Advent 2016

Estimats i estimades, ja som a les portes de l’Advent, i volem celebrar amb tots vosaltres amb unes petites vespres amb música coral, poesia, himnes i… silenci.

Serà aquest divendres 25 de novembre a les 19:30 h al temple de la 1era Església Protestant a Rubí (carrer Descobridor Colom 4-6).

advent-2016-a3

 

Sí, necessitem renovar-nos…

Quan parlem d’Advent ens ve al cap els dies i setmanes que ens falten per…. Estem obsessionats per una idea: el temps. Us proposem doncs un canvi d’aquet ideari, canviem de “xip”. Donem a l’advent el valor que li pertoca, apropem-nos al Déu que vol mostrar-se i que estima tant a l’home que fa néixer el seu Fill en una humil establia. Donem a l’advent, moments de vivència, de pregària, de silenci, de reflexió i de comunicació tant personal com comunitària. I que la Paraula de Déu, que se’ns farà present setmana a setmana, ens dirigeixi per créixer, per rebre la misericòrdia, el perdo i l’amor de Deu. Siguem comunicadors d’aquest advent i fem nostres les paraules del salmista: “Senyor Déu de l’univers, renova’ns” Salm 80:20.

Print Friendly, PDF & Email

Que n'és de bo compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.