Concert solidari de l’Escola de Música

El grup femení ‘Veus blanques’ de l’Escola Municipal de Música, sota la direcció de Quim Sabater, va oferir el passat mes de juny un concert solidari al temple protestant del carrer Colom.

El cor va oferir als prop de setanta assistents un conjunt de cançons populars catalanes, que van ser molt ben acollides pel públic. Tot i que la comunitat protestant no cobra res en els actes que promou, en aquesta ocasió va acceptar que els assistents poguessin participar de forma voluntària amb un donatiu, amb l’objectiu de poder comprar llet ja que l’Associació Frater Nadal no en tenia existències d’aquest producte per oferir als beneficiaris de l’ajut social. El concert va permetre recaptar 370 euros que es van destinar íntegrament a la compra de llet.

D’altra Banda, Frater Nadal també ha volgut agrair la col·laboració de diferents escoles en la recollida d’aliments. Entre aquestes, els centres de Ramon Llull (130 quilos); Ca n’Alzamora (320 quilos); Joan Maragall (170 quilos) i Les Arenes de Terrassa (126 quilos). També han fet donatius l’Escola Bressol Snoopy (70 quilos) i l’institut Duc de Montblanc (210 quilos), a més de la Peixateria Moreno (50 quilos), Cremalleres Rubí (161 quilos) i Ràdio Rubí (81 quilos) i el 40% dels 2130 quilos que es van recollir el dia 15 de juny al I Gran Recapte de Rubí. “Volem agrair a tots, en nom Propi i de tots els beneficiaris que reben l’ajut aquestes col·laboracions”, apunta Jordi Ibiza, de Frater Nadal. /DdR

20130620-014b

http://www.diariderubi.com/noti.php?nid=1724

Print Friendly, PDF & Email

Que n'és de bo compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.