Comunicat

Degut a la crisi sanitària que estem visquen aquests dies amb el Coronavirus, fem saber a la ciutadania de Rubí #rubicity , que la Primera Església Protestant a Rubí (IEE-EEC) atura totes les activitats des d’avui i durant les pròximes dues setmanes, seguint les indicacions de la Comissió Permanent de l’IEE, i amb l’esperit de col·laborar al màxim amb les mesures de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, no hi haurà cultes el diumenge ni escola dominical infantil, tampoc la reunió d’estudi bíblic i pregària del divendres, tanquem el servei de roper dels dijous, l’esplai dels divendres i qualsevol altre reunió o activitat preparada per aquests dies.

Demanem que tots a les nostres llars, preguem per la gent afectada, i especialment pels sanitaris que arrisquen la seva pròpia salut per tenir cura de nosaltres.

Preguem que tots els membres i simpatitzants de la Primera Església Protestant a Rubí, en un exercici de responsabilitat, segueixin les indicacions que anem rebent de les diferents autoritats que treballen per superar aquesta crisi.

Pr. Jonathan Navarro
Predident del Consell

Print Friendly, PDF & Email

Que n'és de bo compartir!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.